Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2014 09:05 - Идат войни за земя, вода и храна
Автор: arrow007 Категория: Други   
Прочетен: 2189 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Плодим се с 267 на минута, ще взривим планетата l Тайно световно правителство кастри населението до Златен милиард

7-милиардният жител на планетата се роди в нощта на 30 срещу 31 октомври миналата година  в руския Калининград, на границата с Полша, Литва и Балтийско море. Това е двойно увеличение от 1960 г. досега. Тъй като всяка минута се раждат 267 бебета, до 2050 г. на Земята ще живеят между 10 и 15 милиарда души. Растат страховете дали планетата няма да се пръсне под такъв напор, дали ще има достатъчно ресурси да изхрани и понесе толкова хора.

Според една от стряскащите прогнози на учените нарастването на жителите на Земята ще доведе до войни за земя, вода и храна. Експертите са категорични, че планетата ни не разполага с ресурси, които да стигнат за нормалния живота на 9 милиарда души. Освен че прекаленият прираст обрича милиони хора на глад и мизерия, увеличението на населението ще има пагубно влияние и върху климата. Еколозите се оплакват, че хищническата експлоатация на Земята не може да продължава в същия дух и ако не спре, то до 2050 година няма да можем да познаем планетата си.

В идните 40 години трябва да произведем толкова хранителни продукти, колкото в изминалите 8000. Абсурдното е, че само половината от зърнените култури служат за храна на хората, докато другата половина се използва за животните и за горива. Или пък просто отива на боклука. Хората изразходват два пъти повече ресурси, отколкото през последните 50 години, изчислиха британски учени. По този начин до 2030 г. потенциалът на планетата може да се изчерпа. Ако хората в следващите години не променят начина си на живот, те ще се нуждаят от допълнителна планета, за да оцелеят, предупреждават експертите. Според тях скоро хората на Земята няма да разполагат с достатъчно храна, вода и дори въздух.

Не е далече денят, в който водата ще стане по-ценна от злато и ще измести нефта от коронната му роля в света. Прогнозата е на проф. Кирсти Дженкинсън от Института за световни ресурси в САЩ. През XX век потреблението на безценната течност е растяло 2 пъти по-бързо от населението. В периода 2007-2025 г. разходът на вода ще се увеличи с 50% в развиващите се страни и с 18% - в богатите, изчисляват експерти. Водата на Земята е много, проблемът е, че 97,5% от нея е солена, а две трети от прясната е във вид на лед. Дори днес над милиард души на планетата нямат достъп до чиста питейна вода, а над 2 млрд. живеят в лоши санитарни условия. В резултат на това всяка година от болести, свързани с водата, умират 5 млн. души, предимно деца. При това само 8% от запасите с прясна вода се използват за пиене. Около 70% отиват за напояване, а 22% - в промишлеността.

Учените твърдят, че хората са се превърнали в унищожители на околната среда. Въпреки това, тъй като те не могат да спрат или не се опитват по някакъв начин да променят ситуацията, последиците от тази катастрофа ще трябва да решават следващите поколения. До времето, когато бъдещите поколения ще трябва да плащат сметките, хората ще са опустошили моретата и реките, улавяйки повече риба и морски дарове от позволеното естествено възпроизводство. Всяка минута те ще унищожават гора, равна по площ на 65 футболни игрища. Освен това атмосферата ще бъде обхваната от парниковите газове, които водят до глобално затопляне.

Поскъпването на природните ресурси и пренаселването на Земята ще да даде тласък на широкомащабно усвояване и дори заселване на Арктика, според прогнозите на авторитетното списание Футурист. Интерес за световната икономика ще представляват не само нефтът и природният газ, но и метали като никел, мед и цинк, прясната вода.

Съществува и заплаха в близко бъдеще да възникне криза на биологичното разнообразие на планетата, която ще бъде от 100 до 1000 пъти по-сериозна, отколкото всички досегашни в историята на човечеството. Природата може да се окаже на границата на изчезване в условията на пренаселеност, разрушаване на околната среда и невиждано изразходване на земните ресурси.

И друга опасност ни дебне в близките десетилетия. Все повече важни решения ще се вземат не от хората. Електронни екипи, работещи в мрежа, и роботи с изкуствен интелект ще решават проблеми в области като финансите, здравеопазването, образованието и даже в политиката. Доколко обаче изкуственият интелект ще взема най-добрите за човечеството решения? И дали хората ще го държат достатъчно под контрол?

Всички прогнози обаче могат да се окажат неточни. Ако се окаже вярна конспиративната теория за могъща тайна организация, която движи, дирижира и контролира земните дела. Такава могъща тайна организация наистина съществува - разузнавачът от британските тайни служби на MI6 (SIS) Джон Колман я описва детайлно в книгата си “Комитет 300. Тайните на световното правителство”. По време на кариерата си като служител в британското разузнаване многократно имах достъп до строго поверителни документи. Научих що за сила контролира и управлява правителствата на много страни. Представете си една могъща група, която не признава национални граници, която включва банки, застрахователи, добив на въглища, търговията, медицината, производството на петрол, чиито членове са отговорни единствено пред членовете на тази група. Това е “Комитет 300” - върховен контролен орган, който управлява света от 1897 г. Неговият гръбнак сега са 300 най-влиятелни хора в света, разкрива Колман. Бившият разузнавач очертава новия световен ред така, както си го представя Комитет 300:

Всички хора ще носят идентификационни номера (ID). И ще влязат в една консолидирана компютърна система на НАТО в Брюксел заедно с подробни досиета. Бракът ще бъде отменен. Децата ще бъдат взимани от родителите си в ранна възраст, като ще се отглеждат в специални институции, като държавна собственост. Свободният секс ще е задължителен. Ако една жена забременее, след като вече има две деца, насилствено ще се изпраща в клиника за аборт и стерилизация.

Само членовете на Комитет 300 и техните избрани представители ще имат право да се разпореждат със земните ресурси, а производството на храни ще бъде строго контролирано.

Най-малко 4 милиарда “безполезни консуматори” ще бъдат унищожени до 2050 г., чрез ограничени войни, организирани смъртоносни епидемии, бързо протичащи болести и глад. Количествата електричество, храна и вода, ще се запазят на ниво, достатъчно само за оцеляването на бялото населението на Западна Европа и Северна Америка, а след това и на други раси.

Населението на Канада, Западна Европа и САЩ ще бъде намалено по-бързо, отколкото в други континенти, докато световното население достигне управляемо ниво от 1 млрд. От тях 500 милиона ще бъдат китайци и японци, избрани, тъй като в продължение на векове са свикнали да се подчиняват безпрекословно на властите. От време на време ще бъде изкуствено създаден недостиг на храна, вода и медицински грижи, за да се напомня на масите: съществуването им зависи изцяло от добрата воля на Комитет 300.

Колман твърди, че освен промиването на мозъци, поддръжниците на световното правителството работят по създаването на “идеални” хора и за намаляване на населението. Един от центровете бил свръхсекретният за Изследователски институт за научна политика (IINP) към университета в Съсекс, Великобритания.

В частни лаборатории, с парите от Фондация Рокфелер, на базата на декодиране на човешкия геном се създават генетични карти с качествата на идеалния човек, така че в бъдеще да се отглеждат гении в епруветка и послушни неуязвими войници.

На конференция на Световната правителство е одобрена управленската програма за регулиране на световното население. Основната цел е да се обезпечи рязък спад на плодородието в страни, които не принадлежат към западната цивилизация. Програмата обхваща около 100 страни, към които да се прилагат мерки за насилствена стерилизация на мъжете и жените.

Съставът на световното правителство се определя на тайни срещи на организации като Bilderberg, Тристранната комисия и Римския клуб. Те вече подготвяли условията за преминаване към единна система за света. Така че със сигурност бъдещето на планетата ни готви сериозни изненади.





Гласувай:
5



1. injir - Е, това е Сатаната, който се е появил ...
23.08.2014 21:05
Е, това е Сатаната, който се е появил на Земята и върши злини. Но вече сме в друго време и силите му намаляват. Така че, събитията няма да се случат точно така. В историята винаги се е появявало едно малко ,,но,,...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: arrow007
Категория: Бизнес
Прочетен: 443821
Постинги: 266
Коментари: 207
Гласове: 368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930